PSRM

26 noiembrie 2017

Zinaida Greceanîi a mulțumit socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare a cetățenilor

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a mulțumit echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică a cetățenilor în perioada 25-26 noiembrie.

”Exprim mulțumiri echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică a cetățenilor, în perioada 25-26 noiembrie, în cursul cărora continuă colectarea semnăturilor pentru trecerea la forma prezidențială de guvernare.

Oamenii înțeleg importanța acordării de împuterniciri președintelui, semnează activ pentru trecerea la republica prezidențială, transmit cuvinte de susținere șefului statului. Mulți sunt în favoarea dizolvării parlamentului și a organizării alegerilor anticipate, pentru că toată lumea a obosit de haosul din țară și de minciuna actualei guvernări privind bunăstarea tuturor.

Partidul Socialiștilor va continua dialogul cu locuitorii republicii, suntem mereu aproape. Și acesta este cel mai important lucru – pentru că lucrăm pentru oameni, pentru toți cetățenii țării.

Sunt mândră de voi! Suntem o echipă!”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă