PSRM

17 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi a mulțumit socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare a cetățenilor

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a mulțumit echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică a cetățenilor în perioada 16-17 decembrie.

”Exprim mulțumiri echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică a cetățenilor, în perioada 16-17 decembrie, în cursul cărora continuă colectarea semnăturilor pentru trecerea la forma prezidențială de guvernare.

Menționez că socialiștii nu așteaptă zile speciale ca să desfășoare întrevederi cu cetățenii, ați lucrat activ pe tot parcursul anului. Partidul Socialiștilor a susținut cu fermitate pozițiile alegătorilor noștri de la tribuna parlamentului, consiliile de toate nivelurile, în toate regiunile republicii, pe platformele internaționale.

Astăzi, Partidul Socialiștilor este o echipă unită formată din persoane cu aceleași idei. Din acest motiv, am reușit multe pe parcursul anului, în pofida opoziției majorității de la guvernare. Vă mulțumesc din tot sufletul!”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă