PSRM

17 septembrie 2017

Zinaida Greceanîi a mulțumit activiștilor PSRM pentru participare la Zilele de informare a cetățenilor

Pe 16 și 17 septembrie, Partidul Socialiștilor a organizat în mod regulat tradiționalele Zile de informare a populației. Toți membrii de partid, indiferent de statut, ies în aceste zile să se întâlnească cu locuitorii orașelor și satelor.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a mulțumit membrilor PSRM și ”Gărzii Tinere” pentru participare la Zilele de informare.

„Este o muncă foarte importantă, mai ales acum când ne pregătim pentru acțiunile de protest din 24 septembrie, pentru referendumul privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general de Chișinău, pentru susținerea intereselor alegătorilor noștri în parlament, unde în cadrul ședințelor plenare va fi prezentat un întreg bloc de inițiative socio-economice ale Președintelui Republicii Moldova și PSRM.

Mulțumesc tuturor membrilor partidului, tuturor activiștilor, că au participat la această activitate responsabilă. Deși avem încă mult de lucru, cu o echipă atât de bună, vom reuși! „, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă