PSRM

23 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a înmînat diplomele Parlamentului RM celor care au obținut rezultate remarcabile la Universiada Mondială

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a înmînat diplomele Parlamentului Republicii Moldova pentru patru tineri care au obținut rezultate remarcabile la Universiada Mondială 2019, desfășurată la Napoli, Italia.

Zinaida Greceanîi a felicitat tinerii cu succesele obținute și a declarat că Republica Moldova trebuie să se mîndrească cu asemenea oameni, care promovează imaginea țării la nivel internațional.

Diplome de gradul I au fost acordate lui Adrian Mardare de 24 de ani, care a obținut medalia de aur, la proba atletism, suliță și lui Denis Vieru, sportiv de 20 de ani care a obținut medalia de aur, la proba judo. Cu diplome de gradul II au fost decernați Dorin Goțonoagă, care a obținut medalia de bronz la categoria 81 kg, judo și Ana Ciuchitu, medalie de bronz, taekwondo, categoria 67 kg.

De asemenea, președintele Parlamentului a mulțumit antrenorilor Valeriu Lungu, Veceaslav Bacal, Mihai și Ilie Buiuc și lui Vladislav Mazur.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă