PSRM

24 iunie 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii țării să participe la Zilele de informare

Astăzi și mâine, pe întreg teritoriul țării se desfășoară Zilele de informare a cetățenilor la care participă toată echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Deputații, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și a ”Garzii Tinere” vor ieși astăzi pe străzile orașelor și localităților. Vă puteți întâlni cu ei în curțile caselor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate, unde veți putea discuta despre situația din țară, din lume sau din regiuni.

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a îndemnat locuitorii din republică să participe la Zilele de informare – sâmbătă și duminică ei vor avea posibilitatea să comunice direct cu aleșii lor în administrațiile publice centrale și locale ale Partidului Socialiștilor, cu activiștii PSRM, precum și să primească răspunsuri la toate întrebările lor.

„ O mare parte din răspunsuri le puteți obține citind ziarul “Socialiștii“, care este distribuit în aceste zile de reprezentanții Partidului Socialiștilor. Ziarul oferă informații detaliate cu privire la inițiativele liderului Partidului Socialiștilor – Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, activitatea partidului în Parlament, în administrația locală, precum și rezultatele pe care le-am obținut în ultima lună“, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare .

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă