PSRM

03 martie 2018

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii țării să participe la Zilele de informare

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a îndemnat cetățenii țării să participe la data de 3 și 4 Martie, la zilele de informare politică, pe care PSRM le desfășoară în mod tradițional în fiecare lună, în întreaga țară.

Zinaida Greceanîi a menționat că Partidul Socialiștilor este mereu aproape de alegătorii săi. În fiecare lună, deputații, primarii, consilierii, activiștii PSRM și Garda Tânără ies pe străzile orașelor și satelor să comunice direct cu locuitorii republicii. În special, astăzi și mîine, socialiștii vor acorda o atenție specială temei protecției statalității.

„Activarea forțelor care susțin lichidarea țării, la care asistăm astăzi, este foarte periculoasă. Am vorbit în repetate rînduri despre inadmisibilitatea unor astfel de acțiuni, mai ales la nivelul structurilor de stat, a primăriilor. Trebuie remarcat faptul că 250 de localități din țară, în doar trei săptămâni s-au exprimat deja ferm pentru sprijinul statalității, iar numărul lor crește zilnic”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

În zilele de 3 și 4 martie, socialiștii vor continua să colecteze semnături și să explice cetățenilor  despre particularitățile și avantajele formei prezidențiale de guvernămînt.

În ultima ediție a ziarului „Socialiștii”, pe care reprezentanții PSRM o distribuie în toată țara, se oferă informații despre activitățile din ultimile săptămîni ale Partidului Socialiștilor și a liderului informal al PSRM, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă