PSRM

29 iulie 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii țării să participe la Zilele de informare

Astăzi și mâine, pe întreg teritoriul țării se desfășoară Zilele de informare a cetățenilor la care participă toată echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Deputații, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și a ”Garzii Tinere” vor ieși astăzi pe străzile orașelor și localităților. Vă puteți întâlni cu ei în curțile caselor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate, unde veți putea discuta despre situația din țară, din lume, precum și din regiuni.

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a îndemnat locuitorii din republică să participe la Zilele de informare – sâmbătă și duminică ei vor avea posibilitatea să comunice direct cu aleșii lor în administrațiile publice centrale și locale ale Partidului Socialiștilor, cu activiștii PSRM, precum și să primească răspunsuri la toate întrebările lor.

O mare parte din răspunsuri poate fi obținută citind ziarul “Socialiștii“, care este distribuit în aceste zile de reprezentanții Partidului Socialiștilor. În ziar sunt prezentate răspunsurile Președintelui RM, Igor Dodon la multe întrebări cu privire la situația politică și economică actuală; este expusă o informație clară despre noul sistem de alegeri din Republica Moldova; sunt date explicații concrete cu privire la motivul pentru care Occidentul se expune împotriva sistemului mixt; este prezentat un raport privind activitatea de 20 de ani a Partidului Socialiștilor, precum și știri despre evenimente importante din această lună.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă