PSRM

03 februarie 2018

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să participe la Zilele de informare

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a îndemnat cetățenii țării să participe la zilele de informare politică, pe care PSRM le desfășoară în mod tradițional în fiecare lună, în întreaga țară.

Pe 3 și 4 februarie depuțații, primarii, consilierii de toate nivelurile, activiștii PSRM și membrii ”Gărzii Tinere”, vor ieși pe străzile orașelor și satelor,  vor comunica cu locuitorii republicii în curți, în piețe și alte locuri publice. Ei pot fi întrebați despre situația din țară, despre problemele ridicate astăzi de reprezentanții PSRM în parlament, în autoritățile locale, precum și  în structurile internaționale.

De asemenea, continuăm programul de colectare  a semnăturilor în sprijinul formei prezidențiale de guvernare. Considerăm trecerea la republica prezidențială un pas foarte important spre consolidarea puterii de stat în Republica Moldova,   asta va contribui  la îmbunătățirea relațiilor  între legislativ și executiv, în beneficiul țării și al cetățenilor.

În aceste zile, reprezentanții PSRM distribuie o ediție nouă  a ziarului „Socialiștii”, care reflectă activitățile Partidului Socialiștilor și a liderului său informal – Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon  la începutul acestui an, precum și poziția PSRM cu privire la cele mai importante probleme ale zilelor noastre, prețul  la gaze, pedepsirea celor vinovați de furtul miliardului, numirea funcționarilor corupți,  interzicerea difuzării programelor rusești,  deportările jurnaliștilor ruși, activizarea organizațiilor unioniste,  și dacă țara noastră se poate retrage din CSI. În ziarul „Socialiștii” puteți obține informații despre locul  și ziua în care puteți semna în susținerea formei prezidențiale de guvernare pe întreg teritoriul țării.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă