PSRM

17 februarie 2018

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să participe la Zilele de informare

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a îndemnat cetățenii țării să participe la zilele de informare politică, pe care PSRM le desfășoară în mod tradițional în fiecare lună, în întreaga țară.

Zinaida Greceanîi, a menționat că aceste zile sunt dedicate colectării semnăturilor și explicării cetățenilor țării despre caracteristicile și avantajele formei prezidențiale de guvernare. Într-o ediție recentă a ziarului „Socialiștii”, pe care reprezentanții PSRM îl distribuie în întreaga țară, sunt prezentate argumentele în favoarea consolidării puterii președintelui ales de către popor.

Pe 17 și 18 februarie depuțații, primarii, consilierii de toate nivelurile, activiștii PSRM și membrii ”Gărzii Tinere”, vor ieși pe străzile orașelor și satelor,  vor comunica cu locuitorii țării în curți, în piețe și alte locuri publice.

Ei pot fi întrebați despre situația din țară, despre problemele ridicate astăzi de reprezentanții PSRM în parlament, în autoritățile locale, precum și  în structurile internaționale. De aseamnea ei pot fi întrebaţi unde este posibil de semnat în sprijinul republicii prezidențiale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă