PSRM

16 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii republicii să participe la Zilele de informare

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii republicii să participe la Zilele de informare politică, care sunt organizate de PSRM în perioada 16-17 decembrie pe întreg teritoriul țării. În aceste zile, socialiștii vor continua să colecteze semnături pentru trecerea la forma prezidențială de guvernare în Republica Moldova.

Zinaida Greceanîi a menționat că în aceste zile, socialiștii desfășoară ultimile Zile de informare a cetățenilor din acest an. ”În ultimele săptămâni ale anului, facem bilanțul activității noastre. Anul a fost foarte dificil. Cu toate acestea, Partidul Socialiștilor a urmat pas cu pas calea planificată, și am reușit multe lucruri”.

În zilele de 16 și 17 decembrie, cetățenii țării vor putea afla mai multe despre principalele realizări ale PSRM în decembrie 2017, de la deputați, consilieri de toate nivelurile, activiștii Partidului și a ”Gărzii Tinere”.

Astăzi aceștia vor ieși pe străzile orașelor și localităților, în curțile blocurilor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate unde veți putea discuta despre situația din republică, din lume și din regiuni.

În aceste zile, reprezentanții PSRM repartizează, de asemenea, ultima ediție a ziarului “Socialiștii” din anul 2017.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă