PSRM

26 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi a felicitat veteranii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a participat la evenimentul festiv dedicat sărbătorilor de iarnă, organizat de Asociația pentru protecția drepturilor veteranilor și invalizilor din Moldova „Echitate”.

Zinaida Greceanîi a menționat rolul important pe care îl are astăzi generația a treia în dezvoltarea societății: ”Experiența și înțelepciunea acestor oameni contribuie la conștientizarea a ceea ce se întâmplă în țară, și la abținerea de la decizii grăbite care pot duce la consecințe ireversibile și periculoase”.

Președintele PSRM a mulțumit veteranilor pentru participarea activă la pregătirea și desfășurarea referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al municipiului Chișinău: ”Chiar dacă referendumul a fost declarat nevalabil, s-a demonstrat că mulți locuitori ai orașului își doresc schimbări spre bine și sunt gata să depună toate eforturile pentru aceasta”.

Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe veterani cu ocazia sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou. Le-a dorit multă sănătate, putere, participare activă în viața țării, precum și căldură sufletească și grijă din partea rudelor și apropiaților.

”Noi, Partidul Socialiștilor, suntem întotdeauna alături, vă vom susține mereu și vă vom ajuta în orice situație”, a subliniat președintele PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă