PSRM

03 iulie 2017

Zinaida Greceanîi a felicitat prietenii din Belarus cu ocazia Zilei Independenței

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a felicitat Ambasadorul Belarusului și întregul popor cu ocazia sărbătorii naționale – Ziua Independenței Republicii Belarus și cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la eliberarea  de sub fascism a Belarusului.

„Republica Belarus a fost prima care a a primit asupra sa lovitura de bază a începutului Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Noi onorăm bărbăția, rezistența, curajul remarcabil și măreția poporului vostru și comemorăm eroii. Faptele lor vor rămâne mereu în istoria noastră comună – lupta neînfricată al poporului belarus a apropiat victoria noastră comună.

Republica Belarus a rezistat și în anii dificili ai perioadei de tranziție după obținerea independenței în 1991, de atunci a reușit să păstreze nu doar tot ce este mai bun, dar și să sporească potențialul economic și social.

Astăzi, Republica Belarus este un exemplu pentru multe republici post-sovietice: industria se dezvoltă cu succes, produsele din Belarus sunt renumite pentru calitatea lor, iar cetățenii sunt asigurați social și nu caută să părăsească țara pentru o viață mai bună.

În acestă zi semnificativă pentru întreg poporul belarus, vă doresc fericire și prosperitate, pace și bunăstare în casele voastre!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă