PSRM

15 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat cu ocazia Zilei Profesionale, lucrătorii din sfera protecției sociale a populației

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a felicitat cu ocazia Zilei profesionale ”Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației” și le-a dorit acestora și familiilor sale sănătate, bunăstare, respect binemeritat și izbîndă. ”Succesul Dumneavoastră  înseamnă succesul nostru comun!”, a menționat Zinaida Greceanîi.

”Munca Dumneavoastră implică compasiune și multă răbdare. Aduceți speranță oamenilor în momentele dificile din viața lor.

Vă mulțumim că reprezentați cu demnitate autoritățile statului în raport cu cetățenii. Oamenii așteaptă inițiative clare și durabile – de la mic la mare, pentru că toți merită un viitor mai sigur și o viață mai bună. Alături de Dumneavoastră, vom continua să întreprindem măsuri menite să sporească gradul de protecție socială a populației.

Cetățeanul trebuie să fie preocuparea centrală a politicii statului și elementul cheie al viitorului societății. Anume de aceea, în domeniul protecției sociale a populației, avem nevoie de profesioniști cu inimă mare, de oameni care știu bine bucuriile și durerile din fiecare casă, într-un cuvânt – avem nevoie de Dumneavoastră! Doar împreună putem găsi soluții pe care le așteaptă concetățenii noștri”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă