PSRM

15 august 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat angajații sistemului financiar cu ocazia sărbătorii profesionale

Președintele Parlamentului RM, președintele Partidului Socialiștilor din RM, fost prim-ministru și ministru al Finanțelor din Moldova, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți angajații din sistemul financiar cu ocazia Zilei Financiarului, care în țara noastră anual este sărbătorită pe 15 august.

“Vreau să mulțumesc tuturor celor care de-a lungul anilor, în pofida perioadelor dificile prin care a trecut țara noastră și sistemul financiar al statului, au rămas să muncească cu dăruire și profesionalism pentru asigurarea stabilității și gestionării eficiente a banilor publici. Apreciez înalt contribuția tuturor angajaților sistemului financiar, care cu multă corectitudine și responsabilitate au asigurat de-a lungul anilor securitatea financiară a țării.

Dragi colegi, cu ocazia zilei noastre profesionale, vă felicit pentru fermitatea și onestitatea cu care gestionați finanțele, fiecare la locul său de muncă. Vă îndemn să nu uitați de înalta responsabilitate pe care o aveți în munca voastră nobilă, indiferent de circumstanțe și de funcția pe care o dețineți.

Munca și profesionalismul Dumneavoastră joacă un rol important în dezvoltarea economiei și creșterea bunăstării oamenilor. Vă mulțumesc pentru contribuția substanțială în promovarea reformelor în domeniul bugetar-fiscal și implementarea unor instrumente noi de planificare și gestionare a finanțelor publice.

În numele meu și al întregului Parlament, Vă doresc multă sănătate, succese și performanțe pentru perfecționarea continuă și asigurarea bunei funcționări a sistemului financiar. Nu în ultimul rînd vă doresc stabilitate și viziune pentru că de munca Dumneavoastră depinde dezvoltarea țării noastre. Să aveți sănătate, pace, condiții bune de muncă și susținere din partea familiei în activitatea Dumneavostră!”, a scris Zinaida Greceanîi în felicitarea sa.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă