PSRM

04 martie 2018

Zinaida Greceanîi a făcut totalurile Zilelelor de informare a cetățenilor

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a mulțumit echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică, care s-au desfășurat la data de 3 și 4 Martie, în ciuda condițiilor meteorologice aspre.

Zinaida Greceanîi a menționat că începutul anului 2018 a fost marcat de un număr mare de evenimente politice, care nu sunt ușor de înțeles chiar și pentru specialiști. Dar mai cu seamă interpretările acestor evenimente, care sunt și mai multe.. De aceea, este foarte importantă legătura directă a Partidului Socialialiștilor cu alegătorii săi.

„Un mare ajutor pentru Partidul Socialiștilor, în procesul de informarea a cetățenilor, îl deține ziarul ”Socialiștii”, condus de Gaik Vartanean, care în actuala ediție a ziarului a publicat un număr cuprinzător de articole despre cele mai recente evenimente“,  a remarcat activitatea redacției Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a subliniat că în aceste zile socialiștii acordă o atenție deosebită temei protecției statalității. La 3 și 4 martie, reprezentanții PSRM  continuă să colecteze semnături pentru susținerea republicii prezidențiale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă