PSRM

25 martie 2018

Zinaida Greceanîi a făcut totalurile Zilelelor de informare a cetățenilor

Pe data de 24 și 25 martie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Partidul Socialiștilor a desfășurat Zilele naționale de informare politică. De această dată, socialiștii s-au întîlnit cu locuitorii republicii, în legătură cu acțiunile în masă desfășurate de unioniști și îndreptate spre distrugerea țării noastre, împotriva propriei noastre istorii și a identității moldovenești.

«Majoritatea cetățenilor Republicii Moldova se opun, în mod conștient, ideilor unioniste. Suntem cu toții uniți de dragostea față de Patria noastră, indiferent de naționalitate sau preferințele politice pe care le avem. Iar un asemenea atac brutal și imprudent asupra statalității țării noastre, la care sîntem martori în aceste zile, conduce doar la consolidarea poziției noastre.

În același timp, nu trebuie să răspundem provocărilor unioniștilor, al căror obiectiv este de a destabiliza situația din țară. Partidul Socialiștilor va continua să susțină în mod consecvent statalitatea, suveranitatea și integritatea Republicii Moldova prin toate mijloacele legale», a menționat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă