PSRM

30 iulie 2017

Zinaida Greceanîi a făcut bilanțul Zilelor de informare a cetățenilor

Pe 29 și 30 iulie, Partidul Socialiștilor a organizat în mod regulat tradiționalele Zile de informare a populației. Toți membrii de partid, indiferent de statut, ies în aceste zile să se întâlnească cu locuitorii orașelor și satelor.

În această lună, Zilele de informare nu au fost doar granița unei jumătăți de an, dar și lansarea unor noi acțiuni naționale, inclusiv proteste în sprijinul inițiativelor Președintelui Republicii Moldova.

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a mulțumit activiștilor PSRM și „Gărzii Tinere“ pentru participarea la eveniment. Totodată, liderul PSRM,  a menționat că  activiștii vor avea parte de zile fierbinți  începând cu luna septembrie curent.

„În principiu, nu oprim niciodată lupta politică. Dar acum, în ajunul alegerilor parlamentare din 2018, când confruntarea dintre unioniști de tot felul se înăsprește, și așa-numita „coaliție de guvernământ“ din ce în ce mai des se decide asupra demersurilor anti-populare și anti-statale, trebuie să ne consolidăm eforturile în scopul de a proteja interesele țării și poporului nostru.”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă