PSRM

25 ianuarie 2019

Zinaida Greceanîi a avut prima întrevedere cu alegătorii

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, pe 25 ianuarie, în ziua lansării campaniei electorale, a avut prima întrevedere cu alegătorii săi, care a avut loc în satul natal al doamnei Zinaida Greceanîi, Cotiujeni, raionul Briceni.

“Oamenii m-au întîlnit cu multă căldură, pentru că mă cunosc foarte bine. Ne-am întîlnit de nenumărate ori și am discutat despre problemele apăsătoare. Eu consider, puteți prezenta cît vreți diferite programe, dar dacă tu nu cunoști oamenii, nu știi pe ce trăiesc, ce gîndesc, dacă tu nu ești pregătit să mergi din casă în casă ca să-i înțelegi pe fiecare, atunci nu ai ce face în politică, cu atît mai mult la putere.

În cadrul întrevederii am vorbit despre Platforma electorală a Partidului Socialiștilor. Am anunțat despre faptul că PSRM a încheiat colectarea “poruncilor” din partea alegătorilor în toate circumscripțiile, inclusiv în raionul Briceni. Propunerile alegătorilor din Briceni și Ocnița au fost incluse în programul meu de candidat la funcția de deputat, pe circumscripția uninominală Nr.1.

Sunt convinsă, împreună vom învinge, pentru a putea realiza programul nostru, în interesul cetățenilor noștri”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele sociale.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă