PSRM

02 iulie 2017

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Serghei Mironov

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a avut pe data de 2 iulie o întrevedere cu Serghei Mironov, președintele Partidului “Spravedlivaia Rossia”, liderul fracțiunii “Spravedlivaia Rossia” în Duma de Stat. Serghei Mironov se află la Chișinău la invitația PSRM, cu ocazia celebrării a 20 de ani de la fondarea partidului.
Zinaida Greceanîi i-a mulțumit lui Serghei Mironov pentru participarea la festivitățile dedicate împlinirii a 20 de ani de la fondarea Partidului Socialiștilor. Ea a menționat că partidul “Spravedlivaia Rossia” și conducătorul ei sunt vechi prieteni ai Socialiștilor.
Partidul “Spravedlivaia Rossia” a fost primul care a semnat Acordul de cooperare cu Partidul Socialiștilor RM, în iunie 2014, pe atunci Președintele PSRM era actualul Președinte al RM, Igor Dodon.
În cadrul întrevederii, Zinaida Greceanîi și Serghei Mironov au discutat probleme ce țin de parteneriatul strategic între cele două părți, au convenit să consolideze și să dezvolte cooperarea interpartinică și interparlamentară.
Serghei Mironov și-a exprimat recunoștința față de Zinaida Greceanîi pentru primirea călduroasă și a subliniat că ea poate conta întotdeauna pe ajutorul și sprijinul acordat de „Spravedlivaia Rossia“, atât prin cooperarea interpartinică și interparlamentară, precum și în cadrul contactelor între state la cel mai înalt nivel.
“Spravedlivaia Rossia“ a susținut și va susține mereu dialogul constructiv dintre Moscova și Chișinău, dezvoltarea deplină a relațiilor de bună vecinătate și comerciale, reciproc avantajoase între țările noastre“, a declarat Serghei Mironov. El a dorit Partidului Socialiștilor o victorie sigură în alegerile parlamentare viitoare, în beneficiul poporului moldovenesc și de dragul prosperității Republicii Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă