PSRM

16 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu locuitorii din orașul Cantemir

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi continuă vizitele în teritoriu.

„Astăzi am avut o întrevedere cu locuitorii din orașul Cantemir, care au fost primitori și deschiși spre comunicare. Am discutat cu ei despre situația din țară, cît și cea din raion, inclusiv despre cele mai stringente probleme și cum pot fi soluționate acestea”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea a menționat că printre principalele probleme cu care se confruntă locuitorii din întreg raionul Cantemir sunt: starea proastă a drumurilor, lipsa de apă potabilă, lipsa tinerilor specialiști, lipsa terenurilor de joacă și a celor sportive, lipsa unui poligon autorizat pentru sortarea și reciclarea deșeurilor, dar și altele. Însă toate problemele pot fi soluționate dacă va exista voință și o echipă puternică de profesioniști.

Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul PSRM la funcția de primar al orașului Cantemir, Iurie Mihaescu, în spatele căruia se află acea echipă de profesioniști, care se bucură de susținerea politică a celui mai puternic și organizat partid – Partidul Socialiștilor. Președintele PSRM a prezentat și echipa de candidați la funcția de primari și consilieri ai localităților și ai întregului raion Cantemir.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă