PSRM

02 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Statului Qatar

Președintele Parlamentului Zinaida Grecanîi s-a întîlnit luni, 2 septembrie, cu Hamad Rashid H.M. Al-Athba, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova.

În cursul întrevederii a fost făcut un schimb de opinii privind relațiile de cooperare dintre cele două state în diverse domenii.Referindu-se la dimensiunea comercial-economică, părțile au exprimat interesul reciproc pentru facilitarea cooperării în acest domeniu și pentru sporirea investițiilor din Qatar în Moldova.

”Este interesul nostru să asigurăm protecția investițiilor care așteptăm să vină în continuare din țara Dumneavoastră, iar acest proces poate fi accelerat, inclusiv, prin semnarea Memorandumului privind evitarea dublei impuneri”, a menționat spicherul Parlamentului.

De asemenea, în cadrul întrevederii au fost discutate oportunitățile de accelerare a colaborării interparlamentare dintre cele două țări, Zinaida Greceanîi venind cu propunerea de a examina posibilitatea creării unui grup parlamentar de prietenie moldo-qatareză care să faciliteze dialogul multidimensional dintre cetățenii Republicii Moldova și ai Statului Qatar.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă