PSRM

28 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al ONU în Republica Moldova

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Simon Springett, Coordonator Rezident al Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova.

Zinaida Greceanîi a salutat numirea în această funcție a lui Simon Springett și și-a exprimat deplina deschidere pentru cooperare în vederea realizării eficiente a agendei comune, inclusiv în ceea ce privește suportul pentru o coordonarea eficientă a asistenței externe pentru Moldova.

”De-a lungul anilor, ONU reprezintă un partener important al Republicii Moldova și al cetățenilor țării. Este un motiv de recunoștință și temei pentru avansarea continuă a colaborării noastre”, a specificat Zinaida Greceanîi.

Simon Springett a exprimat disponibilitatea de a contribui la realizarea așteptărilor de dezvoltare a Republicii Moldova și a îndemnat autoritățile țării să privească echipa Coordonatorului Rezident al ONU în Moldova ca pe o echipă comună.

Simon Springett deține o experiență internațională de 25 de ani în domeniul umanitar și cel al dezvoltării. Coordonatorul Rezident ONU într-o țară este reprezentantul oficial al Secretarului General și urmărește să unească activitatea agențiilor ONU rezidente și nerezidente, fondurilor și programelor ONU.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă