PSRM

31 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova.

Există legi bune și reglementări pertinente care fie sunt greșit gestionate, fie nu sunt implementate de cei care trebuie să o facă. Am venit să schimbăm această abordare și să facem ca lucrurile să funcționeze corect și predictibil în Republica Moldova, a declarat Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi astăzi la întrevederea cu reprezentanții Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova.
Președintele Parlamentului a anunțat că este deschisă pentru colaborare în beneficiul țării și pentru transformarea mediului de afaceri în unul atractiv pentru investitori. Ea a optat pentru discuții sincere și constructive dintre autorități și mediul de afaceri. Părțile au făcut schimb de opinii privind soluțiile pentru anumite probleme existente.
La întrevedere au participat vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, Igor Munteanu, președintele comisiei economie, buget și finanțe și Vladimir Golovatiuc, președintele comisiei de control al finanțelor publice.

Astăzi am avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației Investitorilor din România cu care am discutat cadrul legal pentru investitorii străini din Republica Moldova. În timpul conversației, am făcut schimb de opinii privind soluțiile pentru anumite probleme existente.

Am menționat că în Moldova există legi bune și reglementări pertinente care fie sunt greșit gestionate, fie nu sunt implementate de cei care trebuie să o facă. Am venit să schimbăm această abordare și să facem ca lucrurile să funcționeze corect și predictibil în Republica Moldova.

Am anunțat că sunt deschisă pentru colaborare în beneficiul țării și pentru transformarea mediului de afaceri în unul atractiv pentru investitori. Am optat pentru discuții sincere și constructive dintre autorități și mediul de afaceri.

La întrevedere au participat vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, președintele comisiei economie, buget și finanțe, Igor Munteanu și președintele comisiei de control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă