PSRM

25 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Noi nu urmărim scopul de a crea o istorie de succes pe hîrtie. Oamenii au mare încredere în noi, dar au și așteptări foarte mari. Acest lucru este conștientizat de majoritatea parlamentară și suntem hotărîți să reușim, a declarat Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Lucy Rebecca JOYCE, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Președintele Parlamentului a subliniat că în prezent există o șansă unică pentru a face reformele așteptate de locuitorii Republicii Moldova și pentru a scoate statul din captivitate. Zinaida Greceanîi a mulțumit partenerilor externi pentru suport și încurajări, referindu-se în context la rezultatele vizitei oficiale la Parlamentul European întreprinse ieri de Președintele Parlamentului și Prim-ministru.

Întrevederea cu Lucy Rebecca Joyce a fost prilejuită de încheierea mandatului de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă