PSRM

24 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Poloniei

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere reușită cu Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, Bartłomiej Zdaniuk.

În cadrul acesteia, părțile au discutat despre relațiile actuale de colaborare moldo-polonă și oportunitățile de extindere a acestora.

Zinaida Greceanîi a subliniat că activitatea Grupurilor parlamentare de prietenie și a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polonia poate consolida în mod semnificativ legăturile prietenoase dintre țările și popoarele noastre.

Speakerul a remarcat în mod special susținerea diasporei poloneze din Republica Moldova și a salutat păstrarea și dezvoltarea culturii și tradițiilor autentice în comunitățile compacte ale polonezilor din țara noastră.

În ajunul uneia dintre cele mai importante sărbători pentru majoritatea popoarelor europene – Crăciunului – Zinaida Greceanîi a adresat Domnului Ambasador și familiei sale, dar și întregului popor polonez sărbători luminoase și un An Nou fericit.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă