PSRM

09 noiembrie 2018

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi, 9 noiembrie, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte precum situația politică și economică din Republica Moldova, cît și unele aspecte ale cooperării moldo-ruse.

În special, părțile au discutat despre vizita oficială în Federația Rusă, a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cît și despre unele măsuri pentru realizarea înțelegerilor dintre șeful statului Republica Moldova și Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în urma întrevederii care a avut loc la 31 octombrie, la Moscova.

Este vorba despre excluderea, de la 1 ianuarie 2019, a taxelor vamale de export către Rusia pentru cinci categorii de produse moldovenești, amnistia cetățenilor moldoveni, atragerea investițiilor rusești pentru realizarea proiectelor de infrastructură, precum și subiecte ce țin de cooperarea umanitară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă