PSRM

05 iunie 2021

Zinaida Greceanîi a avut mai multe întrevederi cu locuitorii din raionul Soroca

Președintele Parlamentului, candidat pentru funcția de deputat pe listele Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a avut astăzi mai multe întrevederi cu locuitorii din raionul Soroca: comunele Vasilcău, Vădeni, Căinarii Vechi, Șeptelici și municipiul Soroca.

Zinaida Greceanîi a discutat cu cetățenii problemele acestor localități. Ea a menționat că aici, cu sprijinul PSRM, au fost alocate milioane de lei pentru repararea drumurilor, grădinițelor și școlilor, caselor de cultură și bibliotecilor, pentru construirea unei fântâni arteziene și a unor stații de epurare.

Candidatul a îndemnat cetățenii să voteze pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care va putea continua să soluționeze problemele localităților din raion și din întreaga țară.

Totodată, ea a remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru o politică clară și previzibilă. În această săptămână, Blocul a semnat un angajament față de cetățeni:

–  Să nu majorăm vârsta de pensionare;

–  Să nu lichidăm raioanele ca formă administrativ-teritorială, precum și să nu reducem numărul de primării din țară;

–  Să nu admitem sub nicio formă vânzarea pământului agricol pentru cetățenii străini sau companiile străine.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a propus și partidului pro-prezidențial Partidul Acțiune și Solidaritate să semneze acest angajament.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă