PSRM

30 mai 2021

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din raionul Rîșcani

Duminică, Președintele Parlamentului, membrul Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din raionul Rîșcani.

În timpul discuțiilor cu oamenii, au fost abordate mai multe subiecte: dezvoltarea infrastructurii drumurilor și construirea sistemelor de aprovizionare cu apă, amenajarea localităților, asigurarea cu școli și grădinițe, crearea de locuri de muncă, activitatea transportului.

Zinaida Greceanîi a menționat că în localitățile din raionul Rîșcani se fac multe fapte bune cu ajutorul echipei puternice a PSRM: se instalează iluminatul stradal, se construiesc și se repară drumuri, se instalează conducte de apă, casele de cultură, grădinițele și școlile sunt amenajate.

Mai urmează multe lucruri de făcut. Însă, Zinaida Greceanîi a făcut apel la locuitorii din raionul Rîșcani să susțină în cadrul alegerilor echipa de profesioniști a Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru că aceasta este unica echipă care va face față tuturor obiectivelor propuse.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă