PSRM

06 iunie 2021

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu locuitorii din raionul Florești

Președintele Parlamentului, candidat pentru funcția de deputat pe lista Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit astăzi cu locuitorii din raionul Florești: Cunicea, Japca, Cuhureștii de Jos, Cuhureștii de Sus, Vertiujeni, Tîrgul-Vertiujeni, Zăluceni.

În cadrul întrevederii, Zinaida Greceanîi împreună cu cetățenii au abordat mai multe probleme care îi interesează, inclusiv construcția și repararea drumurilor, amenajarea localităților, construirea terenurilor de joacă și asigurarea cu apă potabilă.

Candidatul a remarct că, în aceste localități, cu sprijinul PSRM, s-au alocat fonduri semnificative pentru reparația drumurilor, a grădinițelor și școlilor, a centrelor culturale și de sănătate, pentru gazificare, iluminat stradal, aprovizionare cu apă, pentru formarea unei unități de pompieri și salvatori.

Zinaida Greceanîi a discutat și despre viitoarele alegeri parlamentare din 11 iulie. Oamenii salută unirea partidelor de stânga. Aceștia susțin formarea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, ale căror priorități sunt dezvoltarea economiei și crearea de locuri de muncă, dezvoltarea raioanelor și soluționarea problemelor din zonele rurale, inclusiv sprijinul social al cetățenilor.

Totodată, speakerul a adresat un mesaj de felicitare primarului Cuhureștiului de Sus, Valeriu Lupan, cu ocazia zilei de naștere. I-a urat multă sănătate și succes în activitățile sale în interesul dezvoltării satului și în beneficiul sătenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă