PSRM

17 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut astăzi, o întrevedere cu locuitorii din orașul Drochia

Astăzi, președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu alegătorii din orașul Drochia și a prezentat candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Drochia, Veaceslav Lupacescu și echipa sa, precum și candidații PSRM la funcția de primari ai satelor din raionul Drochia și consilieri raionali, pentru participarea la alegerile locale din 20 octombrie.

Zinaida Greceanîi a vorbit despre programul electoral al Partidului Socialiștilor și a anunțat că PSRM a elaborat cîte o platformă electorală pentru fiecare localitate din țară, inclusiv pentru orașul și raionul Drochia.

Președintele PSRM a menționat că, Partidul Socialiștilor în orașul Drochia și în majoritatea localităților din acest raion are un rating mare, cu toate acestea, echipa PSRM înțelege că urmează încă multe de făcut. Zinaida Greceanîi a dat asigurări celor prezenți că PSRM va depune toate eforturile pentru a răspunde așteptărilor locuitorilor orașului Drochia și a întregului raion.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă