PSRM

26 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a anunțat despre desfășurarea unor ședințe extraordinare a parlamentului în luna august

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a anunțat la ședința de astăzi a Legislativului, că în pofida încheierii, în conformitate cu Constituția Republicii Moldova, a sesiunii de primăvară-vară din 31 iulie, deputații sunt invitați să meargă la serviciu deja la 12 august pentru a compensa perioada de inactivitate. Zinaida Greceanîi a informat că în luna august vor fi convocate cîteva ședințe extraordinare a Parlamentului. „Dacă va fi necesar, atunci vom munci toată luna august”, a declarat spicherul.

Potrivit președintelui parlamentului, ultimele ședințe a sesiunii primăvară-vară vor avea loc pe 30 și 31 iulie, în conformitate cu decizia Biroului Permanent din 25 iulie. În cadrul acestor ședințe vor fi examinate propunerile Guvernului, inclusiv rectificare bugetului și alte proiecte. Ordinea de zi va fi anunțată luni, după ședința Biroului Permanent.

De asemenea, Zinaida Greceanîi a anunțat că pe 29 iulie, la Palatul Republicii vor avea loc manifestări festive, dedicate Zilei Constituției RM și a invitat deputații să participe. Președintele parlamentului a reiterat că Constituția Republicii Moldova a fost adoptată la data de 29 iulie 1994 și a intrat în vigoare pe 27 august 1994.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă