PSRM

01 februarie 2020

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare lucrătorilor din administrația locală cu ocazia Zilei profesionale

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi, a felicitat toți lucrătorii din administrația locală și le-a adresat felicitări cordiale și sincere urări de bine cu ocazia Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația locală:

“În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, țin să vă mulțumesc pentru implicare, dedicație și responsabilitate în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea comunităților.

Sunteți cei care stați față în față cu oamenii – de integritatea profesională și cumsecădenia DVS depinde în mare parte bunăstarea lor și încrederea față de stat.

Vă îndemn să dezvoltăm în continuare o colaborare strînsă dintre autoritățile publice locale și cele centrale. Parteneriatul și unitatea noastră sunt esențiale în procesul de dezvoltare a satelor, orașelor, raioanelor, a țării în general.

Cu ocazia Zilei DVS profesionale, Vă doresc să aveți un dialog bazat pe respect față de cetățean și lege, succese și recunoștință pentru munca grea, împliniri personale și bucurii de la cei apropiați”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă