PSRM

23 ianuarie 2017

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare dlui Dmitri Medvedev

La data de 22 ianuarie, congresul formaţiunii „Edinaia Rossia” l-a reales pe prim-ministrul FR, Dmitri Medvedev, în postul de preşedinte al partidului. 

„Vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul realegerii Dvs. în postul de Preşedinte al partidului politic “Edinaia Rossia”, a menţionat cu această ocazie preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi.

În continuarea mesajului, ea a menţionat că încrederea pe care au manifestat-o colegii de partid faţă de Dmitri Medvedev, este o evidenţă a autorităţii înalte şi un rezultat al unei activităţi foarte serioase pentru consolidarea şi dezvoltarea partidului.

„În calitate de partid sprijinit de Preşedintele Federaţiei Ruse şi deţinător al majorităţii constituţionale în Duma de Stat, „Edinaia Rossia” poartă o răspundere mare pentru realizarea programelor şi iniţiativelor şefului statului, precum şi executarea obligaţiilor şi promisiunilor asumate în faţa alegătorilor în cadrul recentelor alegeri”

Din numele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi a reconfirmat interesul formaţiunii pe care o conduce pentru colaborare cu Partidul „Edinaia Rossia”, aducînd-o la un nou nivel, şi semnarea unui acord între partide, în decursul acestui an.

„În mai multe privinţe, formațiunile noastre politice se situează pe poziţii ideologice comune: consolidarea statalităţii, apărarea intereselor naţionale şi a valorilor tradiţionale ale popoarelor noastre”, a specificat preşedintele PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă