PSRM

18 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare actualilor și foștilor colaboratori ai organelor afacerilor interne cu ocazia Zilei poliției

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare actualilor și foștilor colaboratori ai organelor afacerilor interne cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua poliției.

„În numele Parlamentului, exprim aprecierea pentru activitatea plină de risc, sacrificii și abnegație pe care o desfășurați neîntrerupt, iar în numele cetățenilor – recunoștință pentru asigurarea și apărarea securității vieții și patrimoniului oamenilor.

Ordinea și liniștea în societate depind de îndeplinirea conștiincioasă a atribuțiilor care Vă revin. De aceea, Vă îndemn să serviți Republica Moldova și în continuare cu devotament și demnitate.

Cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, dar și cu prilejul apropiatelor sărbători de iarnă, Vă doresc aprecierea și respectul colegilor, multă sănătate și bucurii, Dumnezeu să Vă ocrotească familiile”, a menționat Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă