PSRM

23 iulie 2019

Declarație: Nu vor exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor

Nu vor exista probleme cu achitarea salariilor și a pensiilor în Moldova, mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile vor fi majorate.

Despre acest lucru a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc, în cadrul emisiunii „Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

„Ne-am întîlnit cu guvernul, în frunte cu premierul Maia Sandu și membrii Cabinetului său de miniștri. La întîlnire au fost prezenți: președintele Igor Dodon, conducerea parlamentului și fracțiunea Partidului Socialiștilor și am fost asigurați că nu vor exista probleme cu achitarea în timp util a salariilor și pensiilor și, prin urmare, cetățenii pot dormi în liniște”, a declarat Vladimir Golovatiuc.

El a menționat că în curînd guvernul va veni cu o modificare a bugetului și, în principiu, este deja clar ce ajustări și cum vor fi făcute. „Dar nu va exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor. Mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile chiar vor fi majorate. Este vorba despre cei care nu au primit majorări salariale în trecut”, a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă