PSRM

16 iunie 2022

Vladimir Odnostalco: milionarii de la guvernare n-au nicio treabă cu oamenii simpli

În discursul pe care l-a rostit la protestul de astăzi Vladimir Odnostalco, deputat PSRM, a fost menționat faptul că oficial, Moldova a primit de la „partenerii externi” zeci de milioane de euro, dar nimeni nu a văzut acești bani.

„Banii ajung în buzunarele membrilor guvernului, aparatului președintelui și a majorității parlamentare. Poporul nu vede acești bani. În schimb, guvernarea majorează prețurile la medicamente, la serviciile locativ-comunale, fără să se gândească la faptul că omul, neavând posibilitatea să-și procure medicamente, ar putea să moară”, a declarat deputatul.

Potrivit afirmațiilor sale, autoritățile Moldovei nu se gândesc la popor, deoarece ei prezintă dări de seamă patronilor externi și nu cetățenilor săi. ”La guvernare sunt doar milionari, ei nu au treabă cu problemele oamenilor de rând”, a remarcat Odnostalco.

În același timp, guvernarea majorează cheltuielile pentru înarmare și nu-i clar, împotriva cui intenționează să lupte Moldova, susține deputatul. „Se pare că aceste arme vor fi utilizate chiar împotriva poporului”, a spus Odnostalco. Acesta a mai menționat că regimul luptă împotriva mass-media de opoziție, sancționându-le cu amenzi enorme.

În Moldova, este cel mai scăzut nivel al protecției sociale din Europa, a mai subliniat Odnostalco, îndemnând oamenii să continue protestele și să facă presiune asupra acestei guvernări, dar nu să stea acasă și să se plângă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă