PSRM

10 noiembrie 2022

Vladimir Odnostalco: Nu m-am așteptat că și în Parlament și în ministerul Educației există un lobby-gay atât de deschis

Deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, a apreciat drept ”nerușinată” și ”imorală” reacția ministerului Educației precum că nu ar avea vreo legătură cu lansarea campaniei de promovare a LGBT în școli.

„Nu m-am așteptat că și în Parlament și în ministerul Educației există un lobby-gay atât de deschis. Că le va fi frică să declare deschis: nu vă mai implicați în activitatea școlilor noastre! Am sperat că mai sunt persoane care înțeleg acest lucru”, a spus deputatul.

Vladimir Odnostalco a menționat, de asemenea, că atunci când opoziția este acuzată de toate problemele din țară, deputații din majoritatea parlamentară PAS ar trebui să se mai uite în oglindă.

„Echipa Maiei Sandu a făcut tot posibilul ca în țară să nu mai existe educație de calitate. În funcția de ministru al Educației, Sandu a închis peste 200 de școli. În perioada de guvernare a „eurointegratorilor”, din care făceau parte Sandu și Grosu, și mulți actuali deputați și oficiali PAS, numărul studenților din țară s-a redus în jumătate. Lichidarea recentă a mai multor universități este, de asemenea, o confirmare a fărădelegilor actualei guvernări.
Cu Sandu, exodul tinerilor a crescut brusc, pentru că nimeni nu crede în viitorul Republicii Moldova, având o asemenea guvernare”, a spus socialistul.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă