PSRM

28 aprilie 2022

Vladimir Odnostalco: Creditele enorme acumulate de actuala guvernare vor fi întoarse nu de PAS, ci de cetățenii RM

Afirmația îi aparține deputatului BCS Vladimir Odnostalco, și a fost făcută în cadrul emisiunii ”TEMA” de la postul de televiziune ”Primul în Moldova”.

Deputatul a criticat actuala guvernare care se laudă că ia împrumuturi uriașe de la organizațiile internaționale pentru dezvoltarea businessului și a țării. În realitate nu vedem niciun rezultat concret, doar că țara devine tot mai împovărată de datorii care urmează să fie întoarse de cetățenii Republicii Moldova și nu de PAS.

”Guvernul PAS declară solemn că țara împrumută în mod activ sume uriașe de bani de la organizațiile internaționale. Potrivit autorităților, acești bani trebuie să meargă la dezvoltarea statului ș.a.m.d. Dar, până în prezent, nu vedem rezultate concrete din obținerea acestor credite. Nu există nici un sprijin mediului de afaceri, nici un sprijin direct populației – nimic!

În schimb, PAS împovărează din ce în ce mai mult cetățenii cu o datorie financiară imensă. În consecință, acești bani vor fi înapoiați nu de Maia Sandu și partidul ei, ci de noi, cetățenii Republicii Moldova”.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă