PSRM

09 septembrie 2018

Vladimir Mizdrenco este înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția uninominală din raionul Rîșcani

Partidul Socialiștilor din RM a organizat, în ziua de 9 septembrie, în orașul Rîșcani, un miting de protest împotriva a 9 ani de politică de jaf în raport cu regiunile ţării noastre. La miting au participat peste o mie de persoane. De asemenea, la miting, alături de cetățeni au fost președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputații PSRM, primari și consilieri raionali a raionului Rîșcani, cît și reprezentanți ai 9 localități din Drochia și a 3 localități din raionul Dondușeni, care fac parte din circumscripția electorală a raionului Rîșcani.

Participanții la miting au menționat, că în ciuda tuturor asigurărilor din partea guvernării, în ţară continuă să se intensifice criza economică şi socială.

În perioada ultimilor 9 ani, guvernarea a promovat o politică de jaf în raport cu regiunile ţării noastre. Se închid întreprinderi. Cetățenii apți de muncă părăsesc țara și merg în căutarea unui loc de muncă în alte țări.

Se închid școli, grădinițe, instituții medicale. În şcolile din ţară, în loc să fie predată istoria ţării noastre, continuă predarea unei discipline străine nouă – istoria românilor. Nestingherit își desfășoară activitatea organizaţiile care pledează pentru anexarea ţării noastre la România.

În loc de a deveni un stat deschis atît pentru Vest cît și pentru Est, autoritățile țării contruiesc o nouă ”cortină de fier” în direcția estică.

Astăzi, unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

Principiile de bază ale PSRM corespund aspiraţiilor majorităţii cetăţenilor ţării noastre: trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneşti şi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Federația Rusă, echitatea social, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Participanții la miting – locuitorii raionului Rîșcani, Drochia și Dondușeni – au semnat o Declarație prin care și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru iniţiativele sale politice şi sociale, cît şi pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

Participanții mitingului au susținut înaintarea lui Vladimir Mizdrenco în calitate de candidat al PSRM în circumscripția uninominală  a raionului Rîșcani pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă