PSRM

12 martie 2020

Vladimir Golovatiuc: Respectăm normele stipulate în memorandul cu FMI, pentru că este în interesul Republicii Moldova

Deputatul fracțiunii PSRM, Vladimir Golovatiuc, a felicitat astăzi toți cetățenii Republicii Moldova pentru faptul că Consiliul Director al FMI a apreciat pozitiv înalt respectarea și îndeplinirea de către Moldova a Programului de trei ani cu FMI și a expus susținerea maximă pentru statul Republica Moldova, în special în implementarea reformelor.

“Respectăm normele stipulate în memorandul cu FMI nu doar pentru că ne cere FMI, ci, întîi de toate, pentru că este în interesul Republicii Moldova. Decizia de ieri va servi o bază bună pentru elaborarea următorului Program cu Fondul Monetar Internațional. În orice caz, aceasta a fost discutat ieri la Consiliu.

Consiliul Director a apreciat înalt adresarea Guvernului Republicii Moldova cu privire la disponibilitatea de a desfășura măsurile respective de pregătire a noului Program. Singurul lucru care trebuie făcut, așa cum am făcut pînă acum, este maximizarea intereselor statului”, a spus el.

Reamintim că Consiliul Director al Fondului Monetar Internațional, în cadrul ședinței din 11 martie, a aprobat alocarea ultimei tranșe din cadrul programului actual de finanțare în valoare de 20 de milioane de dolari.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă