PSRM

25 martie 2023

Vlad Batrîncea: traseiștii politici vor pleca în neantul politic

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, a comentat decizia deputatului Irina Lozovan de a se retrage din fracțiunea parlamentară a PSRM.

Vlad Batrîncea a menționat că Partidul Socialiștilor este un partid al poporului care mereu a fost în primele rânduri ale luptei politice. „Astăzi, PSRM trece prin cea mai dificilă etapă din istoria sa – regimul Maiei Sandu blochează activitățile partidului, iar așa-numita opoziție lansează promisiuni și propuneri ademenitoare în adresa deputaților, activiștilor și primarilor noștri”.

Secretarul executiv al PSRM s-a adresat către „toți politicienii cu responsabilitate socială scăzută” că „un traseist politic niciodată nu și-a asigurat un viitor politic. Toți traseiștii politici pleacă în neantul politic”.

„Iar tuturor colegilor noștri care au cedat promisiunilor dulci, dar, în realitate, caută o soluții pentru problemele lor personale, vreau să le spun că ne vom întâlni la Procuratură. Pentru că atunci când îți abandonezi propria echipă, când lovești tovarășii din spate, înseamnă că trădezi alegătorii și încalci legea”, a subliniat Vlad Batrîncea.

Secretarul executiv PSRM a mai menționat că nimic nu îi împiedică pe cei „care se consideră mari politicieni” să depună mandatul de deputat și să construiască o nouă mișcare politică. „Dar dacă îți construiești cariera politică și bunăstarea pe trădare – acest lucru, cu certitudine va avea consecințe”, a spus socialistul.

De asemenea, Vlad Batrîncea s–a adresat alegătorilor, remarcând că „Partidul Socialiștilor este o echipă unită care va ține piept atacurilor guvernării și ale așa-zisei opoziții. Socialiștii nu se vând, ei rămân fideli alegătorilor și poporului.”

Pe final, Vlad Batrîncea a subliniat că „lupta este înainte și vom fi uniți. Iar astăzi este important ca niciodată să fim alături de oameni.”

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă