PSRM

20 iulie 2020

Vlad Batrîncea: Cei care astăzi încearcă să ne dea lecții, au participat la cele mai notorii crime din istoria Republicii Moldova

Într-o situație dificilă, Guvernul condus de Ion Chicu a reușit să ia decizii importante pentru cetățeni. Despre acest lucru a declarat din tribuna parlamentară vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea. Socialistul a subliniat că ar dori să vadă ceea ce în locul lui Ion Chicu ar fi făcute acea persoană care „se imaginează deja prim-ministru, dar nici măcar nu poate gestiona un colhoz”.

“Vreți să spuneți că ați face mai mult și mai bine? Sunt convins că nu. Astăzi suntem învățați de cei care au luat parte la cele mai notorii crime ale țării. Vreau să laud Guvernul nu pentru proiecte sociale, ci pentru faptul că în aceste condiții dificile a decis să rezilieze contractul de concesiune și să returneze aeroportul cetățenilor, iar la două săptămîni după ce Cabinetul de miniștri a făcut un pas atît de curajos, are loc un astfel de show” , a spus el.

Batrîncea a condamnat comportamentul opoziției din cadrul ședinței Parlamentului de astăzi și i-a acuzat pe deputații „ACUM” că joacă în mîinile unui grup criminal pentru a rămîne în Parlament  și pentru a reabilita gruparea.

„Suntem conștienți de faptul că nu este ușor, că există greșeli, dar vreau să văd cine din această sală nu face greșeli. Și celor care susțin această propagandă primitivă cu „sacoșele”, vreau să amintesc cum cineva a spus că ați primit plicuri în Guvern. Această persoană a spus: „Я вытащу ремешок и, если что, вас отшлепаю”. Țineți minte?” a spus Batrîncea.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă