PSRM

01 octombrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat persoanele de vârsta a treia cu prilejul Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate

Ziua Internațională a Oamenilor în Etate este sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie și este un prilej frumos de a le mulțumi celor care prin activitatea lor de o viață au contribuit la edificarea țării noastre, la bunăstarea întregii societăți, celor la care mergem după un sfat, după ajutor și susținere atunci când ne este greu.

Dragii noștri,

În numele echipei PSRM și al meu personal, Vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul acestei sărbători. Sunteți pentru noi un exemplu de curaj, perseverență, înțelepciune și răbdare. Mereu vom aprecia receptivitatea Dumneavoastră de a vă împărtăși experiența și de a pune umărul la rezolvarea celor mai complicate probleme cu care se confruntă societatea noastră.

Vreau să Vă asigur că socialiștii acordă o atenție sporită ameliorării situației în care vă aflați și luptă pentru îmbunătățirea condițiilor Dumneavoastră de trai. La nivel legislativ am lansat mai multe inițiative în acest sens, inclusiv proiecte de lege ce prevăd – acordarea cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate a unui suport financiar de 1000 de lei; modificarea mecanismului de indexare a pensiei de la o dată pe an la o dată în trei luni; alocarea unui suport financiar anual în mărime de o pensie medie anuală și altele.

Vom continua să apărăm interesele Dumneavoastră, oriunde și oricând, or, o națiune care nu are grijă de oamenii săi în etate – nu are viitor.

Cu ocazia sărbătorii, Vă urez sănătate multă, pace, bunăstare, respect şi dragoste din partea celor apropiaţi și a generaţiilor tinere, o viaţă cât mai lungă și plină de bucurii alături de persoanele dragi!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă