PSRM

02 septembrie 2022

Vlad Batrîncea: Actuala guvernare este temporară și nu va obține o majoritate parlamentară în următoarele alegeri, cu sau fără noul Cod Electoral

Este convingerea secretarului executiv al PSRM, vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea, expusă în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune privat.

”Guvernarea actuală cunoaște situația existentă, ei văd că aceasta se schimbă în defavoarea lor, ei urmăresc sondajele. Deși, mai înainte ei au reușit să utilizeze tehnologia urii, situația pandemică și să canalizeze electoratul protestatar, totul este trecător. Încrederea populației, susținerea oamenilor este în scădere, iar istoria demonstrează că asemenea măsuri precum înăsprirea condițiilor de desfășurare a alegerilor, lupta cu oponenții prin intermediul procurorilor și alte acțiuni de acest gen conduc la un eșec total”, spune secretarul executiv al PSRM.

”Noi primim informații nu doar din teritoriu, dar și diaspora semnalează o dezamăgire totală în acțiunile guvernării. Oamenii nu sunt gata să aștepte încă trei ani”, a concluzionat Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă