PSRM

16 iunie 2019

Vlad Batrîncea: Trebuie să fim vigilenți

Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Vlad Batrîncea consideră că astăzi, după ce Partidul Democrat și-a recunoscut înfrîngerea, nu trebuie să ne relaxăm, ”trebuie să fim vigilenți”.

„Există emoții, declarații, iar oamenii, toți noi, avem acest drept. O perioadă mare de timp Republica Moldova și poporul său au fost dominați de regim. De aceea trebuie să fim vigilenți.

În prezent, sarcina principală este să menținem activă majoritatea parlamentară și să îndeplinim pas după pas agenda aprobată.

După cum am afirmat anterior, îndeplinirea sarcinilor stabilite va necesita o perioadă destul de mare (pînă la sfîrșitul mandatului de 4 ani al parlamentului) și eforturi coordonate.

Orice tip de încercări, declarații sau acțiuni care duc la provocarea tensiunilor inutile sau abaterilor de la acordurile politice trebuie condamnate și oprite necondiționat de liderii politici, de toți participanții la proces, indiferent de apartenența politică.

Momentul politic necesită înțelepciune, reținere și principialitate.

Numai în acest fel putem demonstra poporului moldovenesc că noua guvernare este fundamental diferită de toate cele care au fost anterior și că muncește în interesul statului și al poporului”, a scris Vlad Batrîncea pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă