PSRM

10 octombrie 2021

Vlad Batrîncea, la protestul din centrul Capitalei: Nu vom permite întoarcere la stat capturat!

Mii de oameni au ieșit, azi, în centrul Capitalei, pentru a protesta împotriva dosarelor fabricate, împotriva persecutărilor politice, a justiției televizate, a acțiunilor banditești cu mascați. Declarația a fost făcută de către deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, de la tribuna din fața Parlamentului.

„Este un miting împotriva încălcării drepturilor la apărare. Atunci când o persoană ridicată de mascați nu are apărare suficientă. Miting împotriva judecătorilor corupți, care continuă să îndeplinească comenzi politice. Dl Stoianoglo a fost scos cu forța din clădirea Procuratura Generală. Oare putem răbda așa comportament, când judecătorii și procurorii îndeplinesc comenzi politice. PAS, asemenea metode Republica Moldova nu acceptă. Rușine!

Nu vom permite întoarcere la stat capturat! Justiția trebuie să fie la straja cetățenilor și oamenilor. Legea este una pentru toți, legea nu trebuie să-i servească pe cei de la putere. Vrem dreptate!
Această situație nu este legată doar de Procuratura Generală, această istorie este despre atitudinea oamenilor, față de metodele murdare. Nu vom permite dictatura în Republica Moldova.

Chiar și azi, la protest nu au ajuns unii oameni. Persoana a vrut să vină, dar a fost contactată și speriată, să nu vină la miting. Aceasta este democrația și transparența? Când oamenii nu pot ajunge în centrul Capitalei, pentru că sunt intimidați. Revenim la practicile statului capturat”, a declarat Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă