PSRM

23 septembrie 2022

Vlad Batrîncea: Pentru a salva țara este nevoie de eforturi comune ale întregii clase politice

Protestele din Republica Moldova ar trebui să poarte un caracter național. Partidul Socialiștilor consideră că, în această situație foarte dificilă, agenda niciunui partid politic nu va reflecta și rezolva toate problemele existente.

O astfel de declarație a fost făcută de secretarul executiv al PSRM, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Batrîncea, în cadrul emisiunii „Glavnâi vopros” de la postul de televiziune NTV-Moldova.

„Noi am declarat că protestele nu trebuie inițiate de un singur partid, ele trebuie inițiate de comun acord de un front larg de partide, indiferent de ideologia lor, de aspirațiile geopolitice”, a spus socialistul.

„Astăzi, întrebarea principală este cum să protejăm țara, să asigurăm pacea în ea, să asigurăm oamenii cu hrană, să îi ajutăm să depășească criza, să relansăm economia și programele sociale. Acest lucru necesită eforturile comune ale întregii clase politice – celor care pot prezenta țării un plan adecvat de măsuri, inclusiv să forțeze guvernarea să urmeze acest plan. Dacă autoritățile nu vor întreprinde măsurile cerute, va fi deja o mare problemă pentru ei”, a subliniat Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă