PSRM

21 februarie 2020

Vlad Batrîncea: Deputații blocului ACUM au solicitat raportul Prim-ministrului, iar apoi au blocat tribuna. Unde este logica?

21 februarie 2020 – „Din nou vedem cum unii colegi, din cauza lipsei de creativitate, a lipsei unui plan de acțiune clar, a incapacității de argumentare a propunerilor lor, găsesc modalități diferite de a atrage atenția recurgînd la voce tare”, astfel a comentat vicepreședintele Parlamentului din fracțiunea PSRM, Vlad Batrîncea, blocarea tribunei parlamentare în cadrul ședinței plenare din 21 februarie, de către deputații blocului ACUM.

Aceștia au blocat tribuna Parlamentului în cadrul ședinței plenare, la care urma să fie audiat raportul de activitate pentru 100 de zile a Guvernului condus de Ion Chicu.

Vlad Batrîncea a menționat că în ultima perioadă deputații blocului ACUM au solicitat Prim-ministrului să se expună cu privire la anumite situații. Și astăzi, cînd Ion Chicu era gata să răspundă la toate întrebările deputaților, ei au preferat să facă show. Unde este logica?”, a spus Vlad Batrîncea.

El a subliniat că fracțiunea PSRM va susține în continuare acțiunile Guvernului și va face tot posibilul pentru a informa Parlamentul despre activitatea ministerelor, miniștrilor și a Executivului în ansamblu.

„Păcat că cetățenii, în loc să asculte raportul Cabinetului de Miniștri, sunt nevoiți să vizioneze un show televizat. Acest lucru nu aduce credibilitate Legislativului. Și asta, desigur, nu duce la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor”, a conchis Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă