PSRM

20 octombrie 2022

Vlad Batrîncea și Olga Cebotari au avut o întrevedere cu diaspora moldovenească din Rusia

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, secretar executiv al PSRM, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu cetățenii moldoveni care locuiesc în Federația Rusă. La întâlnire au participat lideri ai diasporei moldovenești din mai multe regiuni ale Rusiei, reprezentanți ai Ambasadei Republicii Moldova, studenți, specialiști.

În cadrul discuțiilor, care au durat mai mult de două ore, conaționalii noștri și-au exprimat dezamăgirea față de atitudinea actualei guvernări din Moldova care ignoră problemele și interesele diasporei moldovenești din Rusia.

Reprezentanții PSRM au informat concetățenii noștri despre rezultatele vizitei de lucru la Moscova, despre situația actuală din Republica Moldova și despre posibilitățile de rezolvare a problemelor cu care ei se confruntă. Vicepreședintele Parlamentului a dat asigurări că va acorda sprijinul necesar tuturor conaționalilor noștri în elucidarea problemelor și protejarea intereselor lor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă