PSRM

09 iunie 2023

Vlad Batrîncea și Olga Cebotari au avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos

Astăzi, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM și președintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor, au avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Fred Duijn. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de intensificare a cooperării bilaterale, inclusiv în domeniul economic.

În cadrul întrevederii, Batrîncea a mulțumit diplomatului olandez pentru suportul oferit țării noastre în implementarea reformei justiției. „Vrem să avem o justiție independentă, care să presteze servicii de calitate cetățenilor. Evident, procesul nu este deloc simplu, însă trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, a adăugat vicepreședintele Parlamentului.

De asemenea, interlocutorii au discutat despre cooperarea dintre Regatul Țării de Jos și Republica Moldova în domeniul economic. „Avem nevoie de investiții reale în economie, în special, în domeniul agriculturii. Vlad Batrîncea și-a exprimat încrederea că există un potențial nevalorificat de cooperare economică cu Olanda, pledând pentru dinamizarea relațiilor bilaterale.

Menționăm că recent la Chișinău a fost deschisă ambasada Olandei în RM, iar Fred Duijn este primul ambasador al Regatului Țărilor de Jos în țara noastră.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă